top of page

Welkom bij The Sushi Boutique zakelijk! Sinds 2020 verzorgen wij sushi op diverse locaties, evenementen en partijen. Het contact met mensen en de glimlach bij het zien van onze producten is het mooiste wat er is! Er zijn tal van redenen waarom sushi een mooie aanvulling is bij bijvoorbeeld een event of bedrijfsborrel.

Waarom sushi op uw events of bedrijfsborrels?

Presentatie: Sushi is qua presentatie en opmaak kleurrijk en smakelijk qua vertoon. Een platou met diverse sushi's en hapjes komt direct feestelijk over. 

Variaties: Door een breed assortiment kunnen wij de rollen afstemmen op uw wensen. Zo is het mogelijk om vega, glutenvrij en zonder vis rollen te bestellen. Wij bieden ook speciale rollen aan voor dames in verwachting. Hierdoor zorgen wij dat iedereen kan genieten van onze gerechten. 

U kunt er ook voor kiezen voor (mini) pokebowls, sashimi of andere Japanse gerechtjes. 

Vers: The Sushi Boutique maakt de sushi altijd vers op dezelfde dag. Zo garanderen wij kwaliteit en de beste smaak beleving. Het voordeel van sushi is dat het koud geserveerd kan worden. 

 

Bij events of patijen kunnen wij in overleg de juiste samenstelling maken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld mini platou's met 4 diverse smaken sushi. Wij serveren het als shapjes naast alle andere gerechten tijdens bijvoorbeeld een buffet.

Online aanvraag

doe hier vrijblijvend een aanvraag!

 

The Sushi Boutique verzorgt catering op iedere gewenste locatie. Bij ons kunt u terecht voor sushi, Pokebowls, en Asian bites. Luxe plato's als buffet of alleen een hapje sushi op uw bedrijfsborrel? Geen probleem! Wij kunnen de sushi vers afleveren op locatie. 

Sushi is een luxe aanvulling en de rollen/smaken worden in overleg met u bepaald. Wij stellen het assortiment samen voor u gasten op maat. U kunt hierbij denken aan vega rollen, glutenvrije producten. Ook voor andere allergenen kunnen wij tot een gepaste samenstelling komen van heerlijke smaak combinaties. 

Kunt u niet kiezen? Kom dan gerust langs om gezamenlijk door de mogelijkheden te lopen. Indien mogelijk, kunt u een aantal smaken proeven. 

Catering

Luxe en kleurrijke sushi plato's bij u op locatie

Verjaardagen, bruiloften of andere feesten. Sushi is overal een echte toevoeging!

Lees meer
IMG_0920.jpg

Festivals

Een echte sushi foodtruck op locatie

Verse pokebowls of een paar stukjes sushi op een mooie zomer dag met muziek? Klinkt goed toch?

Lees meer
WhatsApp Image 2023-08-23 at 13.03.22 (1).jpeg

Bedrijfsfeesten/borrels

shared dining of luxe sushi hapjes!

Belangrijke klanten op bezoek of wat te vieren op de zaak? Laat uw klanten en collega's genieten!

Lees meer
SushiBoutiqueDecember2023--3.jpg

& Meer

Geen een vraag is te gek voor ons!

Heb jij vragen of een ander idee? Laat het ons weten!

Lees meer
WhatsApp Image 2023-08-23 at 13.03.20.jpeg
Anker 1
bottom of page