top of page
SushiBoutique_Maart-7483.jpg

The Sushi Boutique

De beste sushi van Maassluis
en omgeving

Onze Boutique kunt u vinden aan de vliet in het historische centrum van Maassluis. In deze oude havenstad zijn wij sinds 2020 actief op het gebied van sushi bezorgen en afhalen. 

Wat is begonnen in een kleine keuken thuis is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Maassluis. Met een breed assortiment aan sushi combinaties zorgen wij dat iedereen blij is. De kleurrijke presentatie en luxe verpakkingen zorgen voor een heerlijk verwen moment bij u thuis. 

WhatsApp Image 2023-08-23 at 13.03.22 (1).jpeg

Catering

Bedrijfsfeesten, evenementen en meer

Sushi & /of Pokebowls op een bedrijfsfeest, verjaardag of andere gelegenheid? Het is allemaal mogelijk bij The Sushi Boutique. 

Door het brede assortiment zijn tal van variaties mogelijk in smaken, producten en een feestelijke presentatie. 

U vraagt & wij rollen. Neem gerust vrijblijvend contact op als u vragen heeft. Wij kunnen rekening houden met ingrediënten maar ook allergieën en zwangerschap. Een catering opdracht op maar waar iedereen gelukkig van wordt!

MEET THE TEAM

Sushi Boutique Medewerker

ROMY

Eigenaresse
Sushichef, bezorger, gastvrouw, financiën? Noem het maar op of ze doet het! Niet zo gek, want Romy is het brein achter The Sushi Boutique

Sushi Boutique Medewerker

ANNEMIEKE

Sous chef
Annemieke is onze vaste kracht in de keuken. Zij stuurt iedereen aan en doet altijd de laatste check voordat de doos in de tas gaat. 

Sushi keuken

LISE

Kitchen crew
De mooiste sushi rollen komen uit Lise haar handen. 
Ze draait haar hand er niet voor om en heeft binnen de kortste keren een sushi bestelling klaar.

Sushi Boutique Medewerker

KAÏA

All rounder
Deze alleskunner is te vinden in de keuken, de bezorgauto of achter de bar, maar zal ook nog eens je bestelling telefonisch kunnen aannemen

 

SushiBoutique_Maart-7488.jpg

Catering

Benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page