top of page
IMG_8633 2.JPG

OVER ONS

SushiBoutique_Maart-7483.jpg

The Sushi Boutique

De beste sushi van Maassluis
en omgeving

Onze Boutique kunt u vinden aan de vliet in het historische centrum van Maassluis. In deze oude havenstad zijn wij sinds 2020 actief op het gebied van sushi bezorgen en afhalen. 

Wat is begonnen in een kleine keuken thuis is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Maassluis. Met een breed assortiment aan sushi combinaties zorgen wij dat iedereen blij is. De kleurrijke presentatie en luxe verpakkingen zorgen voor een heerlijk verwen moment bij u thuis. 

IMG_4225.jpg

The Deli

Luxe traiteur shop

Ben jij lekker aan het wandelen of op de fiets door Maassluis? Kom dan even gezellig langs bij The Sushi Boutique. In The Deli hebben wij heerlijke hapjes voor onderweg. Sushi of Pokebowls voor onderweg. 

 

Daarnaast kunt u voor veel meer terecht. Meer trek in een lekker smoothie of frisse salade? Of heeft u nog geen voorgerecht voor het eentje van vanavond? Kom gezellig kijken en u kunt kiezen uit diverse kant en klaren gerechten zoals zalm tartaar & andere Aziatische bites. 

MEET THE TEAM

IMG_4167.jpg

ROMY

Eigenaresse
Sushichef, bezorger, gastvrouw, financiën? Noem het maar op of ze doet het! Niet zo gek, want Romy is het brein achter The Sushi Boutique

SushiBoutiqueNOV22-1076.jpg

ANNEMIEKE

Sous chef
Annemieke is onze vaste kracht in de keuken. Zij stuurt iedereen aan en doet altijd de laatste check voordat de doos in de tas gaat. 

SushiBoutique_Jan22-1773.jpg

LISE

IMG_8680 2.JPG

KAÏA

All rounder
Deze alleskunner is te vinden in de keuken, de bezorgauto of achter de bar, maar zal ook nog eens je bestelling telefonisch kunnen aannemen

 

SushiBoutique_Jan22-1861.jpg

PATOU

Kitchen crew
Patou zorgt ervoor dat alles in de keuken op rolletjes loopt en jouw sushi er picobello uit zien

Kitchen crew
De mooiste sushi rollen komen uit Lise haar handen. 
Ze draait haar hand er niet voor om en heeft binnen de kortste keren een sushi bestelling klaar.

SushiBoutique_Maart-7488.jpg

Catering

Benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page