top of page

18 juni 2024: Internationale Sushi dag

Vier International Sushi Day met The Sushi Boutique!

Vandaag is het International Sushi Day! Overal in Nederland (en de rest van de wereld) genieten mensen van een heerlijke portie verse Japanse sushi. Sushi is in de afgelopen decennia enorm populair geworden, en deze dag is de perfecte gelegenheid om onze liefde voor sushi te vieren!


De Geschiedenis van Sushi

Sushi zoals wij die vandaag de dag kennen, ontstond in de 19e eeuw. Maar de oorsprong van deze delicatesse gaat terug naar het 17e-eeuwse Japan. In die tijd werd vis geconserveerd met rijst. Later begon men ook de rijst mee te eten, wat leidde tot de ontwikkeling van de sushi zoals we die nu kennen.


Traditionele Japanse Sushi vs. Westerse Sushi

Er zijn veel verschillen tussen traditionele Japanse sushi en de sushi die we in Nederland eten. Sushi-restaurants over de hele wereld passen hun aanbod vaak aan op de beschikbare ingrediënten en lokale smaken. Daarom zul je bijvoorbeeld een California Roll niet snel in Japan tegenkomen!


Sushi Boutique box


Vier Het Feest Mee

International Sushi Day is de perfecte dag om meer te ontdekken over wat The Sushi Boutique allemaal te bieden heeft. Hoewel we vandaag gesloten zijn, staan we klaar om je vanaf woensdag t/m zondag weer te voorzien van de meest verse en smaakvolle sushi.

Bij The Sushi Boutique bieden we een scala aan diensten om aan al je sushi-behoeften te voldoen:


  • Bezorgen van Sushi tot aan de Voordeur: Geniet van heerlijke sushi in het comfort van je eigen huis. Bestel eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat jouw favoriete sushi vers en snel bij je thuis wordt bezorgd.

  • Afhalen van Sushi: Liever je sushi zelf ophalen? Geen probleem! Plaats je bestelling online en haal je verse sushi op bij ons restaurant, wanneer het jou uitkomt.

  • Catering Opdrachten: Heb je een speciale gelegenheid of feest? Wij verzorgen graag de catering met een uitgebreid sushi-assortiment dat indruk zal maken op al je gasten.

  • Zakelijke Evenementen: Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen bieden wij op maat gemaakte sushi-arrangementen die perfect passen bij jouw wensen en budget. Natuurlijk zijn ook andere gerechten mogelijk zoals Poke Bowls en andere heerlijke gerechten.


We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij The Sushi Boutique. Houd onze website en social media in de gaten voor nieuwe updates. Kan je niet wachten? Bestel dan gerust vooruit! Klik hier!

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page