top of page

Van gemak tot gezelligheid! Waarom we sushi graag thuis laten bezorgen

Wanneer is thuisbezorging begonnen in Nederland?

Wanneer thuisbezorging precies begon is moeilijk te achterhalen. Wij van The Sushi Boutique waren hier toch wel erg nieuwsgierig naar. Na een online zoektocht lijkt het er toch op dat thuisbezorging van eten al langer bestaat dan wij dachten.


Thuisbezorging van eten heeft in Nederland  een lange weg afgelegd sinds de eerste Chinese en Indonesische restaurants in de jaren '50 en '60.  Het schijnt dat de eerste kleine ondernemers hier al voorzichtig mee experimenteerden terwijl dit niet makkelijk was. Er was tenslotte nog geen smartphone of website waarbij je kon bestellen of het menu kon inzien. Niet heel veel later begonnen bedrijven pizza te bezorgen in Nederland. 


In 1999 werd www.thuisbezorgd.nl gelanceerd waarbij de eerste stappen naar echte thuisbezorging waren gezet. Het bedrijf is overigens opgericht door een Nederlandse ondernemer genaamd Jitse Groen. Het bedrijf is overigens niet hier ver vandaan opgezet, namelijk in Delft. 


Mede dankzij de ontwikkeling van smartphones en apps werd het voor de consument steeds makkelijker om eten thuis te bestellen. 


The Sushi Boutique Een van de belangrijkste groei momenten is tijdens COVID-19. Hoewel dit veel negatieve gevolgen had voor de economie nam de thuisbezorging juist extreem toe. De regels van de overheid zorgden ervoor dat horeca gelegenheden dicht moesten. Veel mensen zaten thuis en hadden toch behoefte om andere producten thuis te bestellen. Hierdoor gingen restaurant ondernemers ook gebruik maken van tools zoals thuisbezorgd en werd online eten bestellen in no-time normaal voor een grote doelgroep.  The Sushi Boutique is dan ook opgericht in 2020 tijdens COVID-19. Destijds was er een gebrek aan lekkere sushi in de omgeving Maasland en Maassluis. Terwijl er ontzettend veel mensen dol op zijn! 


Bezorgen en afhalen van Sushi Naaldwijk
Sushi bezorgen naaldwijk

Waarom blijft thuisbezorging zo populair? Ook na deze bijzondere periode bleef het thuisbezorgen van eten immens populair bij diverse doelgroepen. Er ontstond een groei in bedrijven waardoor het aanbod steeds gevarieerde en in sommige gevallen ook gezonder werd. 


Uit onderzoek blijkt dat de voornaamste reden voor thuisbezorging is: Gemak en Tijdsbesparing


Geen Kooktijd: Mensen besparen tijd omdat ze niet hoeven te koken, wat vooral handig is na een lange werkdag.Gemakkelijke bestelprocessen: Moderne technologie en apps maken het bestellen van eten zeer eenvoudig en snel.


Thuiscomfort: Mensen kunnen genieten van hun maaltijd in het comfort van hun eigen huis zonder de noodzaak om zich te verkleden of ergens heen te gaan.

Geen schoonmaak: Er is geen noodzaak om de keuken schoon te maken na het eten.

Verscheidenheid en Keuze


Diverse Keuzes: Er is een breed scala aan keukens en gerechten beschikbaar, wat consumenten de mogelijkheid biedt om nieuwe dingen te proberen zonder hun huis te verlaten.


The Sushi Boutique wil zich dan ook onderscheiden! Hoe? Wij van The Sushi Boutique blijven bij het concept wat ontstaan is tijdens 2020. Wij willen een beleving bij u thuis bezorgen waarbij alle zintuigen geprikkeld moeten worden. Zo besparen  wij niet op ingrediënten of verpakkingen. Hoewel het soms een uitdaging is om de presentatie van onze sushi rollen & poke bowls heel te houden thuis de borgtocht blijven wij onze focus houden op kwaliteit. We zijn begonnen met het bezorgen van sushi in Maasland. Al snel zijn wij uitgebreid met het bezorgen van sushi in Maassluis en nu ook in het Westland. 


Ons doel is dan ook om de beste sushi thuisbezorging van Maasland, Maassluis en het Westland te worden.Diverse sushi rollen bij u thuis!
Sushi Naaldwijk


Waar kunt u momenteel onze sushi en poke bowls bestellen?


Via onze website kan jij online sushi bestellen in diverse regio’s. Voer op www.thesushiboutique.nl je postcode in om te kijken of wij bij u thuis bezorgen.


Wij bezorgen in:

Sushi bezorgen in Schipluiden

Sushi bezorgen in Maassluis

Sushi bezorgen in De Lier

Sushi bezorgen in Maasdijk

Sushi bezorgen in Naaldwijk

Sushi bezorgen in HonselersdijkWoont u buiten deze regio’s en toch benieuwd naar onze dagverse sushi of poke bowls? Geen zorgen! U kunt altijd kiezen om het af te halen bij The Sushi Boutique 

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page